Al 31 jaar toeren de in NYC gevestigde en veelgeprezen Slackers de wereld rond met hun mix van Ska, Reggae en Soul. Sinds 1991 hebben de Slackers vijftien albums en talloze singles uitgebracht, terwijl hun duizenden liveoptredens hun fans energieke sets van extatische muziek opleverden.

In de pers staat dat The Slackers zijn : “the best ska band in the world” (Rude International), “the pick of the US crop” (Metal Hammer), “the sound of New York” (New York Times), “zo dicht bij perfect als het maar kan” (Ink 19), en “one of the best bands in the United States” (axs.com).

In april 2022 brachten The Slackers een nieuw album uit, “Don’t Let The Sunlight Fool Ya” (Pirates Press), dat snel naar de top van de Amerikaanse billboard-hitlijsten schoot. Dit is de eerste keer dat een album van Slackers in de hitlijsten staat! Ironisch genoeg kwalificeerde dit hen na 30 jaar als band als een ‘nieuwe artiest’ bij Billboard. The Washington Post merkte op dat de Slackers “op hun hoogste niveau blijven”.

De topprestaties van “Don’t Let The Sunlight Fool Ya” vormden het uitgangspunt van een 2 jaar durende comeback van de Slackers. Toen Covid in 2020 stopte met liveshows, schakelden de Slackers over op livestreams en maakten ze 5 volledige bandconcerten die internationaal werden uitgezonden. Na de shows bleven ze in de studio en namen de deuntjes op die Sunlight werden.

En nu staan ze gepland op de Ernesto’s Popstage in Sittard voor een show op 20 juli. Wees erbij….


Bestel je tickets

Tickets verkrijgbaar vanaf 23 maart

Geen geassocieerde ticket type gevonden. Probeer een ander evenement

Reserveringskosten per ticket 0,50 euro