De ticketverkoop van je evenement is gestart of wordt op de door jou gewenste datum gestart. Wat gebeurt er vervolgens?

Tickets kunnen worden besteld door de bezoekers. Dit kan uiterlijk tot de dag voor het evenement om 23:59 uur. Als voor die tijd het evenement uitverkocht raakt is het uiteraard niet langer mogelijk kaarten te kopen en zal de opbrengst meteen worden overgemaakt aan de organisator op het door hem/haar opgegeven banknummer.

Organisator kan de kaartverkoop volgen via een link op deze site : chelonatickets.nl/kaartverkoop

Je treft jouw evenement hier aan tot maximaal een week na het evenement. Klik hier op om de kaartverkoop in te zien. Je hebt hiervoor een code nodig die je van ons ontvangt. Deze code is straks ook van belang voor het scannen van de tickets.

Let op! De kaartverkoop die hierboven beschreven wordt kan afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat tickets nog niet betaald zijn, de bestelling is afgebroken of geannuleerd. Deze tickets blijven even zichtbaar als zijnde verkocht. Daardoor kan er gedurende een tijdje een kleine afwijking ontstaan in de werkelijk verkochte tickets.

Om te kunnen scannen heb je een gratis app van ons nodig. Hiermee kun je elke smartphone gebruiken als scanner. Automatisch worden tickets afgeboekt en zijn daarna niet meer opnieuw te gebruiken. Dus frauderen met een kopie kan dus niet.

Je ontvangt een handleiding van de scan app vergezeld met de code van dit evenement per mail.

Op de dag van het evenement krijg je ook per mail een lijst met verkochte tickets. Mocht er iets mis gaan met het scannen, zoals het niet beschikbaar zijn van wifi en een mobiel netwerk, dan kun je deze handmatige afhandeling van de tickets gebruiken. Daarom is het niet mogelijk om de voorverkoop nog op de dag zelf te laten doorlopen.

Enkele dagen na het evenement wordt het totaal bedrag van de tickets aan je overgemaakt. Vergezeld met een specificatie. Wil je tussentijds al een voorschot ontvangen neem dan contact met ons op. Hiervoor zijn wel extra kosten van toepassing. Normale betaling is gratis.