Op deze pagina geef je de gegevens door die nodig zijn om de ticketverkoop van een evenement te starten. Vul het formulier in en wij zetten alles in gang voor het online ticketverkopen. Ook als je vaker zaken met ons doet, graag alle velden invullen.

Graag ontvingen we per mail grafische bestanden zoals foto’s, logo’s etc. Liefst in een hoger resolutie en als het kan landscape afbeeldingen in een verhouding 3:2 (bijvoorbeeld 900 x 600 of groter).

Maak je gebruik van meerdere types van tickets (1e rang, balkon, weekendtickets etc.), vul dan dit formulier in voor de normale tickets en neem voor de andere types contact met ons op. Er is in dit formulier mogelijkheid om Early Bird tickets aan te melden.

Deze omschrijving komt op de site te staan bij de vermelding van het evenement. Bijvoorbeeld kennismaking met de artiest, biografie, voorprogramma etc.
Geef hier duidelijk aan wanneer de verkoop van de Early Bird tickets moet stoppen en overgaan naar de verkoop van de normale tickets: dit kan een datum zijn of een aantal Early Bird tickets dat verkocht moet zijn.
Over het algemeen zijn prijzen inclusief kosten klantvriendelijker. Wil je de mogelijkheid hebben om gratis tickets toe te kennen aan gasten of sponsoren, dan zijn “prijzen inclusief kosten” verplicht.
Geef aan welke datum en tijdstip de voorverkoop moet eindigen. Dit is uiterlijk de dag voor het evenement om 23:59 uur. Op de dag zelf worden geen tickets meer verkocht.
Als de gasten kunnen kiezen uit een zitplaats zal Chelona contact met je opnemen om een plattegrond met zitplaatsen aan te maken.
Geef het banknummer op waar de opbrengst van de tickets op gestort kan worden.
Er is ruimte voor sponsorlogo’s op het E-Ticket. Geef hier Ja op als je hier gebruik van wilt maken. We nemen dan nog contact met je op over het aanleveren logo’s en gegevens.
Wil je nog zaken vermeld hebben op het ticket dan kan dat hier aangegeven worden. Denk aan voorwaarden, huisregels, coronaregels etc.